Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Aflevering af din bil

Gælder kun ved leasing af firmabiler

Lige så vigtigt det er at få en god oplevelse når man henter sin nye bil, lige så vigtigt er det at kunne aflevere den retur, når den tid kommer. Her har vi lavet en god guide til dig, således du nemt kan få sendt din elskede bil videre i dens liv. 

Ligeledes kan du se i en række videoer hvad der kigges efter, samt hvilke "skader" der er OK, og dermed betegnes som almindelig slitage. Det er ikke er hos First Lease at bilen afleveres retur, men i stedet hos en uvildig instans, som oftest vil være et FDM center. På denne måde sikres i som kunder på bedst mulig vis.

Ved aflevering af leasingbil efter leasingaftalens udløb, skal bilen køres til Bilsalg.dk, eller en af deres samarbejdspartnere.

Du kan aflevere bilen på tre måder (Husk dog altid at bestille tid i forvejen):.

Drop-off:
Du kan vælge at aflevere bilen, på et af indleveringsstederne listet herunder. Du får den endelige tilstandsrapport tilsendt senere. (Husk at få kvittering).

Med gennemgang:
Alternativt kan du booke tid online hos et indleveringssted (se link i den gule boks herunder eller online booking ) og vente på at bilen bliver gjort op, eller selv deltage i gennemgangen (det tager typisk 30-40 minutter) og du får en tilstandsrapport med det samme.

Lad os klare det.
Det er også muligt at bestille afhentning af bilen på dit firmas adresse. Kontakt os venligst på tlf. 82 30 23 24 og aftal nærmere. Omkostninger for afhentning af bilen vil blive faktureret til dig eller dit firma.

BILSALG.DK INDLEVERINGSSTEDER:

Bilsalg.dk – Ballerup
Industriparken 34, 2750 Ballerup

FDM Hillerød
Lokesvej 2, 3400 Hillerød

FDM Aalborg
Håndværkervej 20, 9000 Aalborg

FDM Silkeborg
Bredhøjvej 5, 8600 Silkeborg

FDM Vejle – Kun aflevering med tidsbestilling,
Vestre Engvej 52, 7100 Vejle

FDM Odense
Egegårdsvej 3, Hjallese, 5260 Odense S

FDM Fredericia
Vesterballevej 7D, 7000 Fredericia

FDM Århus
vintervej 1, 8210 Århus V/Hasle

Retningslinjer ved vurdering af bilen