Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Audi Q8 e-tron

Audi Q8 50 e-tron S-line

Forbrug:0 Km/l
Miljø:A+++
CO2: 0 g/km
Karosseri:SUV
Brændstof: EL
Gear type: Aut.

Beskatning: 675.000 Kr.

Kontakt os for konkret beskatning og tilbud

Udvalgte farver:

Den viste model kan være vist med monteret ekstraudstyr eller speciel lakering.

Beskrivelse:

Audi har med deres Q4 e-tron skabt en bil der taler direkte til danskerne. Audi Q4 e-tron er en 100% elektrisk SUV, som er prissat yderst attraktivt, og næsten overraskende i forhold til den kvalitet du får og forventer fra Audi. 

Q4 e-tron får et 77 kWh batteri med rækkevidde på 508 km., hvilket også gør Audi Q4 e-tron til en fornuftig firmabil. Bilen kommer med 204 HK, hvilket er det samme som ID4 og Enyaq.

Som noget nyt er det nu muligt at tilvælge et stort SONOS lydsystem med hele 10 kraftfulde højtalere. Så hvis du er meget på farten, så ved du også at et godt lydsystem er afgørende. 

Der er massevis af plads i Audi Q4 e-tron, med hele 520 l i bagagerummet, og yderligere 24,8 l i handskerummet. 

Konkurrenter til Audi Q4 e-tron tæller Mustang Mach-E som har en startpris der er hele 50.000 kr. højere (Vel og mærke for en Ford). Så er der de åbenlyse i form af VW ID4 og Skoda Enyaq, hvor førstnævnte allerede virker til at have tabt til Skoda, og nu hvor du kan få en Audi, prissat som en VW, men i væsentlige højere kvalitet. 

Vi forventer at denne model bliver udsolgt utrolig hurtigt, så skynd dig at tage kontakt og hør om dine muligheder.

Udstyr:

10 højttalere & subwoofer, 20" alufælge, 6 airbags, Adaptiv fartpilot, Automatisk klimaanlæg, Automatisk nedblændeligt bakspejl, Automatisk nødbremse, Bagagevolumen 658 liter, Bluetooth, Elektrisk lukning af bagagerum, Isofix, LED forlygter, Midterarmlæn for, Multifunktions læderrat, Multifunktionsdisplay 10,10", Musikanlæg RDS, digital radio, Navigation med 12,30," skærm, Nøglefri start, Parkeringssensor for og bag, Ratbetjent musikanlæg, Sportsundervogn, Startknap, Trailervægt med bremse: 1.800 kg, Vejbanealarm

Audi Q8 e tron beskatning

Kontakt os for konkret beskatning

Udfyld formularen og få et tilbud