Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Kia EV6 Elbil

Kia EV6 Long Range + Upgrade - 229 HK

Forbrug: 528 km. WLTP
Miljø:A+++
CO2: 0 g/km
Karosseri:SUV
Brændstof: EL
Gear type: Aut.

Beskatning: under beregning

Kontakt os for konkret beskatning og tilbud

Udvalgte farver:

Den viste model kan være vist med monteret ekstraudstyr eller speciel lakering.

Beskrivelse:

Kia er klar med endnu en elbil til deres program, da de jo i forvejen allerede laver den vellykkede e-niro, som dog må betegnes som den grimme ælling efter offentliggørelsen af EV6. EV6 vil også være aktuel som firmabil, eftersom den vil blive prissat fornuftig, har en god rækkevidde og 800 volts hurtigopladning (Samme teknologi som Porsche). Det betyder i praksis at den kan lade 100 km. på mindre end 5 min. Bilen får nok en WLTP rækkevidde på omkring 500 km., hvilket anslås til 410 km. alt efter kørsel. 

EV6 byder også på introduktionen af et helt nyt infotainment system, og jo det ligner noget der er tyvstjålet fra Mercedes, men det fungerer bare godt med de 2 skærme. Selve systemet må vi vente med at bedømme til at de første biler rammer Danmark. 

EV6 bliver heller ikke nogen langsom bil, da den får hele 306HK og 605 Nm, hvilket sender den til 100 på bare 5,5 sek. hvilket er langt hurtigere end ID4 og Mach-E. Tophastigheden er begrænset til 180 km/t, hvilket næsten er blevet normen når det kommer til elbiler. 

En tredje variant skulle også være på tegnebrættet for EV6, eftersom at Kia allerede har udtalt at det vil blive muligt at få en højtydende variant, med en 0-100 tid på 3,1-3,5 sek. hvilket er i Model 3 Performance området. Med målet om 0-100 i superbilsområdet, så vil der være tale om en firehjulstrukket udgave med omkring 550HK og +800NM. Denne variant skulle gå i produktion omkring August, og vil derfor først være tilgængelig fra slutningen af 2021.  

Kia har ikke fortalt præcis i hvilken rækkefølge deres nye modeller leveres, da der også kommer en udgave med mindre batteri og uden firhjulstræk. 

Kia EV6 beskatning

Kontakt os for konkret beskatning

Udstyr:

19" alufælge, el-justerbare sidespejle m. varme, LED kørelys for og bag, Adaptiv fartpilot, Klimaanlæg, Delkunstlædersæder, El-justerbar lændestøtte i førersæde, Kunstlæderrat m. varme, P-Sensor i for og bag, Regnsensor, Støjdæmpende forrude, Varme i forsæder, Varmepumpe, 12,3" touchskærm m. navigation og UVO Connect, Apple CarPlay, Android Auto, Bakkamera, Trådløs opladning af mobil, USB-port i for og bag, Elektronisk P-Bremse, Træthedsregistrering, Udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel (HDA), Udvidet vejbaneassistent (LFA) Udvidet nødbremse (registrering af venstre sving for modkørende biler)

Ekstra udstyr fra i Upgrade

Blanksorte detaljer på kofangere, hjukasser og skørter, Dørhåndtag med "flushbetjening (auto), Elektronisk bagklap, Ambient belysning, El-justerbar lændestøtte i passagersæde, El-justerbart føresæde m. memory, El justerbart passagersæde, GEONIC design på instrumentbord, GEONIC design på midterarmlæn, Kunstlæderkabine (Vegansk), Memory funktion i sidespejle, Premium RELAXION forsæder, Touch-betjening af varme og ventilation i sæder, Ventilation i forsæder, Varme i bagsæder, Strømudtag i bagagerum, Advarsel for glemt bagsædepassager, Aktiv blinvinkel assistent, Udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel, niveau 2 (HDA). 

Udfyld formularen og få et tilbud