FIRST LEASE – Indgående kendskab & personlig rådgivning

First Lease sikrer dig den bedste løsning, og her går passion for biler og seriøs rådgivning hånd i hånd. Vi sætter en ære i at finde præcis den kvalitetsbil, som du drømmer om, og som passer dig og dine ønsker. Personlig rådgivning samt fleksibilitet i forbindelse med indgåelse af en leasingaftale, er nogle af nøgleordene, når du som kunde handler med First Lease.

Drømmebilen

First Lease er leveringsdygtig inden for leasing af alle bilmærker i luksussegmentet. Vi finder din drømmebil ud fra dine ønsker og behov, og når bilen er fundet, så tager vi til Tyskland og sikrer os, at alt er i orden med bilen, inden den leveres til dig. Netop besigtigelsen af bilen, før den tages hjem, er din sikkerhed for, at alt er, som det skal være – lige fra tjek af forhandler til tjek af bilen.

Alt i én aftale

Hos First Lease betaler du kun én regning, som kan indeholde alle de services, du ønsker. Det kan være alt lige fra bilforsikring til aconto service og den grønne ejerafgift. Brændstofkortet leverer vi selvfølgelig også til dig sammen med Falck Vejhjælp.

Ejerskab

sikrer høj service First Lease er idag ejet af Autohuset Vestergaard, der hører til blandt Danmarks største bilforhandlere, og når det kommer til kundetilfredshed, er de ligeledes blandt de bedste i Danmark. Ejerskabet af First Lease sikrer, at du som kunde altid får en seriøs og professionel behandling hos First Lease.

Med venlig hilsen
Johnny Nederskov Nielsen
Adm. Direktør

Få et flexLeasing tilbud

Afgiftsreglerne

Vælger du at flexlease din bil hos First Lease, opnår du en kontant besparelse på bl.a. betaling af registreringsafgiften. Er din nye drømmebil over 36 måneder gammel, så betaler vi kun ½ % i registreringsafgift til staten pr. måned, leasingaftalen løber. Det vil sige, at på en 12 måneders leasingaftale betaler vi kun 6 % af den vurderede registreringsafgift. Vælger du derimod at købe bilen selv, så skal du betale hele den vurderede registreringsafgift, altså 100 % i stedet for 6 %.

Ved at bruge reglerne om betaling af periodevis afgift sikrer vi også, at bilen ved leasingaftalens udløb altid står uden registreringsafgift. Herefter kan vi lave en ny leasingaftale på bilen, eller bilen kan sælges i Danmark og i udlandet, da den ikke indeholder registreringsafgift. Skulle registreringsafgiften endnu engang blive nedsat, så er vi ikke påvirket af dette, da bilen som sagt altid står uden registreringsafgift ved leasingaftalens udløb.

Leasing i tal

Med Flexleasing betaler du ikke den fulde registreringsafgift på bi – len, men derimod kun afgift i de måneder du flexleaser bilen. Helt ned til 6% om året – det kaldes forholdsmæssig registreringsafgift. Så i stedet for at have et værditab på både bil og afgifter, har du med Flexleasing kun et værditab på bilens pris, altså på selve stålprisen

Flexleasing leasing af bil billeasing

Værd at vide

Flexleasing

Flexleasing er kendetegnet ved, at der kun betales registreringsafgift for den periode bilen leases. Flexleasing er mest normalt for biler, der er 3 år gamle eller ældre og importeres typisk fra Tyskland, hvor udstyrsniveauet er meget højere end i Danmark. Alle fordelene ved Flexleasing kan du få ved at kontakte din leasingrådgiver hos First Lease.

Sæsonleasing

Sæsonleasing giver dig stor fleksibilitet og nogle andre muligheder for at få drømmebilen i garagen. Med Sæsonleasing behøver du nemlig ikke at nøjes med samme bil hele året. Du kan f.eks. køre cabriolet om sommeren og 4×4 om vinteren. På denne måde kan du have to biler, hvor den ene er aktiv med plader, mens den anden er passiv uden plader, og med en tilhørende stilstandsforsikring.

Forholdsmæssig registreringsafgift

First Lease benytter sig af begrebet ”betaling af forholdsmæssig registreringsafgift”. Vi betaler kun registreringsafgiften for den periode, som du leaser bilen. Typisk er der tale om 3 år gamle biler, hvor vi betaler ½ % om måneden.

Sale and lease back

Betegnelsen anvendes, når du som kunde selv ejer bilen. Bilen sælges til leasingselskabet og leases herefter tilbage – derfor udtrykket Sale and lease back.

Bilimport

Ønsker man selv at importere bilen, er der en del faldgruber, man skal være opmærksom på – har bilen haft skader – er der spolet på km-tæller – er den udenlandske forhandler til at stole på – hvad med momsen, kan den fratrækkes, hvis jeg selv køber bilen – hvad med transporten til Danmark, og hvordan får jeg synet og toldsynet bilen. Spørgsmålene og faldgruberne er mange, hvorfor det godt kan betale sig, at lade First Lease håndtere hele forløbet.

Splitleasing

Splitleasing, også kendt som Deleleasing, er en god løsning, når bilen bruges både privat og arbejdsmæssigt. Splitleasing er særdeles attraktivt for dig med stort arbejdsmæssigt kørselsbehov og mindre behov for privatkørsel. Du skal normalt have en privat andel på under ca. 30 %, før det er en fordel med Splitleasing. Ved Splitleasing bliver du ikke beskattet af fri firmabil, men betaler derimod den del af den samlede leasingregning der vedrører den private andel kørte kilometer. Reglerne er mange og det er vigtigt, at de efterleves 100 %. Spørg derfor First Lease, inden du indgår en Splitleasing-aftale.

Få et flexLeasing tilbud

Flexleasing

Inspiration til biler

Vi hjælper dig døgnet rundt

Hos First Lease er “service 24/7” en helt naturlig del af hverdagen – ring døgnet rundt, og din rådgiver vil gøre alt for at hjælpe dig. Tlf. 82 30 23 24 info@firstlease.dk

Flexleasing Leasing af bil billeasing

Spørgsmål?

Har du andre spørgsmål til leasing, kan du læse mere om her på vores leasing-sider eller skriv til os, via nedenstående kontakt-link.