Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Finansiel leasing

Din flexleasing, splitleasing og sæsonleasing er egentlig alle baseret på en finansiel leasingaftale. Fælles for dem alle, er at du har fået lavet en finansiering af bilen som står uden afgift, og du derfor betaler afgift samt rente af det finansierede beløb hver måned. Fordelen kontra almindelig køb og finansiering er at du kun skal have finansieret bilens pris uden afgift.

Finansiel leasing består af 3 dele, en ekstraordinær leasingydelse, månedlig ydelse og restværdi. Den sidste del er hvad der adskiller finansiel leasing med operationel, da det er dig der hæfter for bilens restværdi ved aftalens udløb. Finansiel leasing er ofte kendetegnet ved en lav månedlig ydelse, sammenlignet med operationel, da du indestår for risikoen omkring restværdi.

Spørgsmål ved finansiel leasing

Eksempel på god flexleasing

Audi SQ5 TDI 3.0 326 quattro triptronic / 60.000 km. / 2016
Månedlig ydelse: 3.695,- ex. moms. 
Udbetaling: 55.000,- ex. moms. 
Restværdi: 160.000,- ex. moms & afgift.

Bemærk at restværdien i aftalen er mindre end prisen på de 2 billigste udgaver fundet i Tyskland (190.500 ex. moms). Samt begge udgaver har kørt flere km. end eksemplet, og du kan derfor trygt køre de næste 12 måneder, uden at skulle bekymre dig om for høj restværdi.

Hvad er forudsætningen for finansiel leasing

I princippet kan der laves en finansiel aftale på alle biler, men det egner sig dog bedre til nogle end andre. Som oftest når vi snakker finansiel leasing, er det i forbindelse med flexleasing af vores leasingbiler eller i forbindelse med varebiler. Når vi snakker leasingbiler er det vigtigt at bilen står uden moms, hvilket betyder at du ikke kan bruge en hvilken som helst bil fra Tyskland. Til en start, så dur det ikke med biler købt privat i Tyskland, og det er heller ikke alle biler ved en forhandler der kan bruges. 

Når man søger biler igennem Mobile skal man derfor holde øje med "19,00% MwSt." anført lige under prisen for bilen. Det betyder at momsen fortsat er "fri", og dermed kan bilen sælges til et selskab i Danmark og leveres med en attraktiv finansiel leasingaftale.

Så tag fat i os og lad os hjælpe med at finde de biler som opfylder alle kriterier for finansiel leasing. Således bruger du ikke en masse tid på at forelske dig i en vogn som alligevel ikke kan bruges.

icon-plus icon-minus 9BED52A2-9A4C-4B83-BF71-2C868A9ECFD5 Created with sketchtool.