Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Flexleasing Audi

Audi er vores største mærke når det kommer til flexleasing biler. I øjeblikket dækker Audi for mindst 25% af alle vores lagerbiler der egner sig til flexleasing. Når vi snakker Audi hos First Lease er det især A5 og A6 modellerne som fylder godt, dog tæller det alt fra en S5 med V6 motor til en A6 2,0 TDI. Fælles for bilerne er dog at de altid er spækket med udstyr, og det er ren luksus. De fleste af vores kunder får dog biler hjem på bestilling, og vi kan selvfølgelig skaffe enhver Audi du måtte ønske dig. 

Bilen til højre er en super flot Audi S5 med den nye V6 motor og 354HK. En bil som vi fandt i Sverige, da den specifikke variant aldrig har været solgt i Danmark. 

Flexleasing af en topudstyret Audi giver super god mening, da gensalgsværdien og markedet for disse er kæmpestort i Tyskland. En topudstyret Audi A6 sætter dig jo hurtigt 800.000 kr. tilbage i Danmark, og værditabet enormt. 

Vi tilbyder alle former for flexleasing på vores Audier, uanset om det er privat, erhverv eller splitleasing der giver mest mening for dig. Der er altid plads til fleksibilitet i vores aftale, hvis du skulle have et ønske om mange km. eller du kun ønsker at have plader på bilen i 6 måneder af gangen (sæson leasing). 

Hvis du har et ønske om en bestemt bil, så er vi aldrig mere end et opkald væk: 88 62 66 77

Ekstraordinær leasingydelse

I daglig tale er dette også hvad der kaldes for udbetaling eller førstegangsydelse. Denne betaling skal sikre at du nedskriver i tilstrækkelig grad på bilen, således at restværdien efter 12 måneders kørsel også afspejler bilens værdi. Det mest almindelige er en nedskrivning på 20%, og der må ikke nedskrives med mere end 30% om året.

Månedlig ydelse

Den månedlige ydelse skal dække dine betalinger til SKAT i forhold til afgiften. Her betales der 0,5% af afgiftsvurderingen hver måned, samt renter af restafgiften. Som udgangspunkt går størstedelen af denne ydelse direkte til SKAT, men du kan også lave ekstra nedskrivning på restværdien med en højere ydelse.

Restværdien

Det vel nok vigtigste område når det kommer til flexleasing. Restværdien er hvad du hæfter for ved udløb af aftalen, og hvis din restværdi er større end bilens værdi i Tyskland, så er der en god chance for ekstraregning. Så match altid restværdi med priserne du kan finde på mobile.de og så husk at du skal tilføje moms.

Lad os hjælpe dig!

Vi finder de bedste biler i Tyskland, og du kender hele prisen før vi henter hjem.

Kontakt

Audi performance leasingbiler

Et super spændende område, og præcis som ved flexleasing af BMW M modeller, så har Audi også et stort lineup af S og RS modeller. Vi henter både biler på bestilling til vores kunder, men der er også altid udgaver at finde på vores eget lager. Dog er RS og S modeller mere specielle, og folk har ofte meget specifikke ønsker til netop den bil de skal have, så derfor giver det egentlig mest mening at hente dem på bestilling. Det gør vi for at du kan vælge og få netop den variant du ønsker dig, og fremfor at kunne vælge imellem 2-3 biler hos os, kan du i stedet vælge imellem flere hundrede biler af hver variant i Tyskland.

Audi luksusbiler

Vores vel nok største område indenfor flexleasing af Audi´er, er de større luksusbiler. Her har Audi virkelig fat i den lange ende, og du kan få utrolig meget bil for pengene. Når man kigger på en topudstyret Audi A6, som netop er fyldt 3 år, så er flexleasing super billigt. Efter 3 år er det fortsat muligt at finde biler i det tyske, som kun har kørt ganske få km. og dermed fremstår som en ny bil. Udvalget af disse biler er helt ekstraordinært i Tyskland, så det er nemt at finde en bil der passer til dine ønsker, både hvad angår farve, udstyr og antal km. Giv os en liste over din ønsker, og vi finder det absolut bedste bud.

Hvorfor skal du flexlease din næste Audi?

Når det kommer til finansiering af dyre biler i Danmark, så er flexleasing den bedste løsning. Dermed ikke sagt at man kan finde en dårlig case hvor en sælger er blevet for grådig, og lader dig indgå i en aftale omkring en bil med for høj restværdi. Hos First Lease går vi meget op i at levere biler med realistisk restværdi, hvilket også gør at du ikke finder biler med ekstrem lav udbetaling, da det blot vil ramme dig senere. Du skal ikke kun være kunde hos os når du køber bilen, men også 12 måneder senere, når bilen skal videre eller du skal have fornyet aftalen. Hvis du fortsat har spørgsmål eller ikke helt kan gennemskue det hele, så er vi aldrig længere væk end et opkald. Kontakt vores flexleasing afdeling på: 88 62 66 77