Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Flexleasing BMW

BMW har altid fyldt meget hos First Lease, hvilket også gør at vi ofte har mere end 10 BMW´er direkte på lager. Dog hentes de fleste biler hjem på bestilling, hvor du herunder kan se en BMW X5 3,0 Diesel der blev hentet hjem i Marts 2021 på en flexleasing kontrakt. Bilen var netop ankommet fra Tyskland her, og på vej videre til toldsyn og derefter klargøring, så de leveres ikke med beskidte fælge :D

  

Ekstraordinær leasingydelse

I daglig tale er dette også hvad der kaldes for udbetaling eller førstegangsydelse. Denne betaling skal sikre at du nedskriver i tilstrækkelig grad på bilen, således at restværdien efter 12 måneders kørsel også afspejler bilens værdi. Det mest almindelige er en nedskrivning på 20%, og der må ikke nedskrives med mere end 30% om året.

Månedlig ydelse

Den månedlige ydelse skal dække dine betalinger til SKAT i forhold til afgiften. Her betales der 0,5% af afgiftsvurderingen hver måned, samt renter af restafgiften. Som udgangspunkt går størstedelen af denne ydelse direkte til SKAT, men du kan også lave ekstra nedskrivning på restværdien med en højere ydelse.

Restværdien

Det vel nok vigtigste område når det kommer til flexleasing. Restværdien er hvad du hæfter for ved udløb af aftalen, og hvis din restværdi er større end bilens værdi i Tyskland, så er der en god chance for ekstraregning. Så match altid restværdi med priserne du kan finde på mobile.de og så husk at du skal tilføje moms.

Lad os hjælpe dig!

Vi finder de bedste biler i Tyskland, og du kender hele prisen før vi henter hjem.

Kontakt

Der er to typer af biler fra BMW som især gør sig gældende når det kommer til flexleasing. Det er de hurtige og specielle M modeller, eller en topudstyret bil til familie eller erhverv. Den første kategori er nok især kendt for de mange fede BMW M3 eller M4 modeller, hvor det er muligt at finde biler der netop er blevet 3 år gamle, og dermed betales der blot 0,5% afgift. BMW har også tilføjet M udgaven til mange af deres SUV´er kaldet X, som ofte giver en god kombination af det praktiske og sportslige.

Den anden gruppe af BMW modeller vi ofte henter fra Tyskland, er de store luksuriøse udgaver, fyldt med ekstraudstyr. Det er biler som X5, X6, 7-serie, 6-serie og 5-serie. Indimellem så er der da også en ekstraordinær flot X1, 2-serie og andet der finder vej til lageret, så det er ikke fordi at vi ikke "gider" alle BMW modeller.

Hvorfor giver det mening at flexlease min BMW?

Oftest når vi taler biler til +500.000 kr. så er det bedre økonomisk for dig at finansiere bilen ved hjælp af flexleasing. Således har du en lav økonomisk forpligtigelse, og bilen er fortsat attraktiv overfor det tyske marked. Især den sidste del giver rigtig god mening, og kan alene være det afgørende i forhold til økonomien omkring din bil. I Danmark er der et meget lille marked for performance og luksusbiler, og hvis det er nødvendigt for dig at komme af med bilen nu, må du også acceptere et ekstremt stort tab på den. Markedet i Tyskland er langt større, og du skal "blot" sælge en bil til omkring 250.000 kr. uden afgift, kontra en bil i Danmark til +600.000 kr.. Et afslag på 10%, som ikke er urealistisk på en bil, er noget sjovere at lave på 250K end 600K. Eftersom at markedet i Tyskland også omfavner performancebiler i højere grad, så har vi selv haft tilfælde hvor en given model har haft næsten ingen afskrivning i Tyskland, endda over en periode på 3 år, tiltrods for at samme model har afskrevet +35% i Danmark.