Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Flexleasing Mercedes

Flexleasing af Mercedes fylder rigtig meget hos First Lease, sammen med Audi og BMW. Mercedes har et af de måske største modelprogrammer, og er vel det mest luksuriøse af de 3 tyske bilmærker. 

Vores udvalg af biler fra Mercedes tæller både den klassiske C-klasse, som har været kongen af firmabiler i mange år. En bil der sælges i stor stil i både Tyskland og Danmark, men hvor flexleasing ofte er billigst, og du kan få en bil med ekstra udstyr. 

Fra tid til anden får vi også mere specielle biler på lageret eller som bestilling. Det kan være alt fra den S350 long edition du ser til højre, eller en CLS 63 AMG med en 5,5 L V8 og 525HK som vi netop har fået ud at køre. 

I takt med omstillingen til Plugin Hybrid og elbiler, så kan flexleasing være et godt alternativ, således du ikke binder dig til en stor dieselbil i disse tider, hvor afgifter, strafafgifter og meget andet er med til at gøre bestemte modeller ekstra udsatte i Danmark. 

I Tyskland er kampen mere lige imellem de nye teknologier og en traditionel benzin eller dieselbil. Derfor forventer man heller ikke at se et stort fald i værdien på eksempelvis dieselbiler i Tyskland, hvorimod at vi i Danmark har en række ekstra afgifter som kun er møntet på dieselbiler. 

 

Ekstraordinær leasingydelse

I daglig tale er dette også hvad der kaldes for udbetaling eller førstegangsydelse. Denne betaling skal sikre at du nedskriver i tilstrækkelig grad på bilen, således at restværdien efter 12 måneders kørsel også afspejler bilens værdi. Det mest almindelige er en nedskrivning på 20%, og der må ikke nedskrives med mere end 30% om året.

Månedlig ydelse

Den månedlige ydelse skal dække dine betalinger til SKAT i forhold til afgiften. Her betales der 0,5% af afgiftsvurderingen hver måned, samt renter af restafgiften. Som udgangspunkt går størstedelen af denne ydelse direkte til SKAT, men du kan også lave ekstra nedskrivning på restværdien med en højere ydelse.

Restværdien

Det vel nok vigtigste område når det kommer til flexleasing. Restværdien er hvad du hæfter for ved udløb af aftalen, og hvis din restværdi er større end bilens værdi i Tyskland, så er der en god chance for ekstraregning. Så match altid restværdi med priserne du kan finde på mobile.de og så husk at du skal tilføje moms.

Lad os hjælpe dig!

Vi finder de bedste biler i Tyskland, og du kender hele prisen før vi henter hjem.

Kontakt

Mercedes performance biler

Der er så vildt mange fede AMG modeller at vælge imellem fra Mercedes, og vi har hentet alt fra A serie til kæmpe CLS 63 AMG modeller for vores kunder. Fælles for alle Mercedes AMG modeller er den gode lyd og det meget høje niveau af udstyr, for måske med undtagelse af deres black series, så betyder AMG ikke spartansk racerbil, men i stedet hårdpumpet luksus. Du behøves nemlig ikke at gå på kompromis med klimaanlæg, fartpilot og massagesæder, bare fordi du gerne vil frem i krydset og have en god lyd. 

Mercedes luksusbiler

Punktet hvor Mercedes for alvor stikker fra både Audi og BMW, det er på luksus området. Mercedes har bare altid været indbegrebet af kvalitet udover det sædvanlige, og det er egentlig uanset om man kigger ind i en A200 eller har kig på en stor S500. Mercedes har også taget fronten når det kommer til infotainment, hvor de med deres MBUX er et godt stykke foran alle andre europæiske konkurrenter. Det er især vigtig i en periode hvor antallet af knapper i kabinen, skrumper for hver ny generation af bilerne.

mercedes flexleasing interior

Hvorfor skulle du flexlease din Mercedes?

Økonomisk kan det bedre svare sig at finansiere din bil igennem en flexleasing aftale, kontra almindelig finansiering inklusiv fuld afgift. Ved flexleasing betaler du kun en lille del af afgiften hver måned, og hver 12. måned bliver afgiften genvurderet for bilen. Genvurderingen betyder at du kan se frem til at dit månedlige beløb vil falde efter hver genvurdering. Så hvor du i stedet med almindelig finansiering, vil betale det samme hver måned igennem typisk 8 år, så vil beløbet du betaler for flexleasing falde hver 12. måned. Hvis vi tager et typisk Mercedes eksempel, så vil en 2017 Mercedes E400 som står til ca. 850.000 kr. i Danmark, koste dig 8.500 kr./måned ved almindelig finansiering og en udbetaling på 175.000 kr., hvorimod at samme bil kan flexleases for 6.500 kr./måned (Vel og mærke år 1. hvorefter den vil falde yderligere) og en udbetaling på 110.000 kr.. Allerede her har du en besparelse på 65.000 kr. i forhold til udbetaling, som vil være nok til at dække udbetalingen for leasingperiode år 2, og du kan dermed tage de 2.000 kr./måned og stoppe direkte i lommen. Vi ved godt at det er en masse tal, og vil også råde dig til at tage fat i vores flexleasing afdeling på: 88 62 66 77