Alfa Romeo Giulia – Ny italiensk fuldblods luksus

Alfa Romeo Giulia – Ny italiensk fuldblods luksus

Den Norditalienske stolthed Alfa Romeo lancerer nu deres version af en luksus bil til erhvervssegmentet – Alfa Romeo Giulia.

Som altid er det ikoniske og tydelige design i højsædet – og for alle Alfa entusiaster er Giulia en spændende og relevant nyhed.

Det maskuline sportslook fremhæver de aerodynamiske egenskaber og gør Alfa’en potent og klassisk på én gang. Og selvfølgelig har fabrikken ligeledes fokuseret på teknologien og “infotainment” – den ny Giulia har et spritnyt infotainment-system der indeholder et  6.5” display med høj opløsning, Bluetooth, USB og betjeningsknapper på rattet.

Modeludvalget indeholder en 2.2 Diesel, som leveres med 150 hk eller 180 hk, med en manuel gearkasse med 6 gear (150 hk) eller automatisk gearkasse med 8 gear (180 hk), lidt senere kommer en helt ny 2.0 Benzin med 200 hk og automatisk gearkasse med 8 gear.

Man fornemmer, at Alfa Romeo har udviklet Giulia modellerne uden kompromisser – og at fabrikken vil konkurrere “head to head” med deres tyske konkurrenter såsom BMW og Audi på markedet på C-level.

Vi konkluderer i høj grad, at Alfa Romeo Giulia er sin egen, at den er rendyrket italiensk passion – og at køre Alfa er en livstil..!

Kontakt First Lease på telefon 82 30 23 24 hvis du vil høre mere om leasingmulighederne.

×
Ring op
Kontakt os
Vores biler