First Lease App

First Lease App

Hvis du ikke allerede vidste det, har First Lease en app til din telefon. Med den har du altid den vigtigste information med dig.

Hvad kan jeg bruge First Lease App til?

Du kan bruge den til flere ting. Har du f.eks. problemer bilen, skal du ikke lede alle mulige steder, for at finde relevante telefonnumre eller information. Med First Lease App ligger det hele klar på din telefon.

Det rigtige smarte ved vores app er, at når du er i udlandet, er alt indholdet hentet på din telefon, så du ikke bruger data på at finde den information, du skal bruge hvis bilen har fejlet. Det er især vigtigt hvis du skal have vejhjælp eller har brug for at kontakte First Lease (vi har 24 timer service på vores telefonlinje).

Du kan ydermere bruge vores app til at finde din bil igen. Det gør du ved at markere bilen, når du har parkeret.  Når du så skal finde den igen, kan du udnytte GPS-funktionen til at finde bilen igen. Du skal ikke længere bruge unødvendig tid, på at lede efter din bil på parkeringspladsen.

Hvis du nærmer dig afslutningen af din leasing, kan du bruge First Lease App til at finde ud af, hvordan du aflevere din bil. Du kan også bruge til til at finde steder hvor du kan gøre det henne og hvad du skal være opmærksom på, når du afleverer din bil ved leasingen afslutning.
Nu hvor du sidder og er ved at finde ud af, hvordan du afleverer din bil retur, kan du også bruge vores app til at finde din næste bil hos First Lease. Kort og godt, alt hvad du lige har brug for i én app.

Hvor kan jeg hente First Lease App henne?

Du kan hente First Lease App lige her:

Google Play Store First Lease
App Store Leasing First Lease Iphone

Vil du have mere at vide?

Hvis du gerne vil vide mere, om dine muligheder for leasing, kan du kontakte os på følgende link

kontakt
×
Ring op
Kontakt os
Vores biler