Erhvervsleasing

First Lease er DIN ekspert til Flexleasing

Med Flexleasing er drømmen om den “rigtig fede bil” mulig. Og flere og flere af vore kunder benytter netop Flexleasing for at optimere køreglæden og leve passionen for fuldblods-bil fuldt ud.

Faktisk har vi så travlt med Flexleasing, at vi forholdsvis fornyligt har styrket organisationen med  Jesper Vindfeld Nielsen og Frank Fredelund Nielsen – netop for at forstærke vores ekspertise indenfor Flexleasing yderligere.

Lad os lige overordnet ridse fordelene ved Flexleasing op:

  • Du binder ikke en stor kapital i bilen – typisk det halve af normalprisen
  • Du vil generelt opleve et lavere værditab på bilen, idet bilen altid står uden registreringsafgift ved leasingaftalens udløb, og derved er der intet værditab på registreringsafgiftsdelen, der normalt udgør over 50% af bilens pris. Da bilen samtidig er uden registreringsafgift kan den frit sælges i hele Europa, uden at der skal betales straf m.m. til Staten   
  • Du betaler ikke 150% registreringsafgift, som du skal ved et ”normalt” bilkøb. Her betales der normalt kun ½% af registreringsafgiften pr måned bilen er leaset. 
  • Beskatningsgrundlaget er samtidig yderst attraktivt.

Overnævnte gælder generelt for Flexleasing. Men da vi hos First Lease strategisk har valgt at optimere vore kunders Flexleasing muligheder,  har vi indarbejdet endnu flere fordele i vores Flexleasing koncept:

First Lease tilbyder ALLE former for Flexleasing:

Erhvervs- og privatleasing, Splitleasing eller Sæsonleasing? Sammen med dig, finder vi den løsning der passer dig bedst.

Vi finder DIN bil:

Vi finder ikke bare en bil til dig – vi finder præcis den bil du drømmer om. Og vi henter den selv , og vi handler den selv! Vi har ”hånden på kogepladen” for at levere den bedste løsning til dig!

Du skal ikke vente længe:

På grund af vores omfattende kontaktnet i Europa, finder vi din bil hurtigt. Vi forstår nemlig godt, at når drømmebilen er bestilt, så gør det absolut ikke noget, at man får den leveret hurtigere end forventet!

First Lease kan håndtere hele din vognpark: 

Vi kan ofte med fordel håndtere hele din vognpark – såvel individuelt som på flådeniveau. Let og overskueligt for dig og dine medarbejdere.

Kort kommandovej:

Hos First Lease har vi uddelegeret ansvaret. Så du får altid et hurtigt og kvalificeret svar, hvis du skulle have nogen spørgsmål.

24/7 betyder 24/7:

Hos os får du én kontaktperson – og vi kan kontaktes hele døgnet!

Vi mener i al beskedenhed, at vi er blandt markedets allerbedste aktører indenfor Flexleasing – og går du også og drømmer om en Porsche 911, BMW X5 eller måske en Audi A6 Allroad så skal du kontakte os med det samme – Livet er for kort til kedelige biler….

Kontakt Jesper eller Frank hvis du vil høre mere om mulighederne for dig:

Jesper Vindfeld Nielsen  jv@firstlease.dk

Frank Fredelund Nielsen fn@firstlease.dk

×
Ring op
Kontakt os
Vores biler