Godt Nytår First Lease

Godt Nytår fra First Lease A/S

Et begivenhedsrigt år lakker mod enden.

Meget er der sket i 2018 og modsat i 2017, hvor vi lukkede året af med uro på bilmarkedet og ingen vidste, hvordan den nye registreringsafgift skulle udforme sig, har slutningen af 2018 været en anden sang, hvor leasing for alvor har løftet det samlede bilsalg. Som vi skrev om tidligere på vores LinkedIn- og Facebook-profil, stod leasingen for 42% af alle nyregistrerede biler. Det er vi stolte over og vi er mere end klar til at gå ind i 2019 og fortsætte med de samme gode takter.

Nyt Domicil

For First Lease A/S har året også budt på en del. Vores afdeling i Jylland er flyttet fra Kjellerup ind i et nyt og flot domicil i Engesvang, hvor vores biler for alvor får lov til at komme til deres ret. Vi har masser af brugte luksus biler og bygningen selv er et besøg værd. Så tag et smut forbi og se, om vi ikke har en brugt luksus bil til dig. First Lease Flex- og Bilsalg, som afdelingen er blevet omdøbt til, har udover lokalet og navnet også fået en helt ny hjemmeside, hvor du allerede nu kan se alle de biler, vi har i udstillingen i Engesvang. Se hjemmesiden på Flex- og Bilsalg’s hjemmeside

Nye Ansigter

Ydermere har vi forstærket vores hold med seks nye ansigter. Michael startede tidligere på året hos Flex- og Bilsalg, mens Lis Madsen, Søren Aaen, Kirsten Glipman Woolrych, Henrik Bæk og Søren Borch Nørmark blev ansat i Glostrup.

Det har givet pote at have så mange dygtige ildsjæle, som brænder for biler og leasing. For første gang har vi leaset mere end 1.000 biler på et år og har nu flere end 2.200 biler i vores flåde. Vi er derfor taknemmelige og stolte over at kunne fortælle, at vi har slået rekord både i omsætning og på vores bundlinje.

Vi vil gerne takke alle vores kunder, samarbejdspartnere, kollegaer og medarbejdere for et godt år i 2018. Vi ser frem til et nyt og spændende år i 2019.

Rigtig godt nytår!

×
Ring op
Kontakt os
Vores biler