Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Hvem må egentlig køre i din leasede bil – og hvor må man køre hen?

Vi er rigtig mange, som vælger kør-selv-ferie og mange af os, har kørt i en leaset bil. Men “ må” man egentlig det? Og hvordan er man fx dækket, hvis man pludselig går i stå midt på den tyske Autobahn?

Når du leaser en bil hos First Lease, svarer det i bund og grund til, at det var din egen bil. Du må derfor gerne benytte din leasingbil til bilferie – både indenfor og udenfor EU. Du skal selvfølgelig altid medbringe registreringsattest, det røde og grønne kort samt huske de forskellige landes lovgivning omkring sikkerhedstrekant, sikkerhedsvest og evt. øvrige landespecifikke regler.

Husk at der i din leasingaftale er indregnet antal kørte kilometer pr. år i leasingperioden. Så bruger du ofte leasingbilen til feriekørsel, kan det samlede antal kilometer komme op over antal kilometer i leasingaftalen – og du ville så skulle betale en ekstraregning, når bilen afleveres.

Husk endvidere at din leasingaftale hos First Lease kan indeholde  alle de services, som du ønsker fx service/vedligeholdelse, dækaftale, brændstofkort, erstatningsbil og vejhjælp, så du er dækket ind fuldstændig, som du ønsker – også ved kørsel i udlandet.

Vigtigt! Du skal huske, at have den første del af den originale registreringsattest med på ferien. 

Når man kører langt, er det absolut hensigtsmæssigt at holde pauser og skifte kører ofte. Og det må du godt med din leasede bil. Øvrige medlemmer af husstanden kan køre bilen, så du også får nogle pauser på turen til fx Sydfrankrig eller weekendturen i efterårsferien til Stockholm.

icon-plus icon-minus 9BED52A2-9A4C-4B83-BF71-2C868A9ECFD5 Created with sketchtool.