First Lease App

Ny app fra First Lease – Nyttig information!

Mange af os har prøvet det. Bilen er gået i stå på motorvejen og hvad er det nu lige nummeret er til Falck? Eller hvor er det nærmeste værksted som både er eksperter på netop mit bilmærke og samtidig yder god service?

Og netop for at yde endnu bedre service, har First Lease udarbejdet en ny App som er fyldt med nyttig information til dig – når bilen bare skal fungere optimalt – hver dag!

Med app ‘en får du brugbar viden – altid opdateret og lige ved hånden. Vi har bl.a. samlet de vigtigste telefonnumre, som kan hjælpe dig, hvis du kommer ud for et uheld eller får en skade på bilen – eller hvis du har brug for vejhjælp.  Nu hvor nattefrosten nærmer sig, er det godt at vide, at hjælpen er er let af finde, hvis uheldet er ude!

I App ´en kan du ydermere finde de fordelsværksteder First Lease samarbejder med og som kan yde den bedste service for lige netop dit bilmærke.

Du vil ligeledes have mulighed for, at læse vores nyheder/blog, der løbende orienterer om branche nyt og fx ny-lanceringer på person- og varebiler.

Samtidig giver app’en dig også let adgang til din kontaktperson hos First Lease, som altid er klar med ekspertrådgivning til dig vedrørende mulighederne inden for billeasing. App ‘en er selvfølgelig gratis og kan downloades på App Store og Google Play.

×
Ring op
Kontakt os
Vores biler