Ny Renault Grand Scenic – teknologisk udvikling og masser af plads

Hvis du og din familie drømmer om en bil, hvor der er kælet for designdetaljerne, hvor der er er teknologisk nytænkning samt plads og køreglæde, så kan du nu lease Renaults spændende nyhed Grand Scenic hos First Lease.

Den franske bilkoncern har netop lanceret nu 4. generation af den populære Grand Scenic serie. Med stor rummelighed, lækkert design og 7 sæder er det forståeligt, at danskerne har taget den store franskmand til sig.

De lækre detaljer såsom at sæderne foldes ned enkeltvis med en knap i baggagerummet eller med multimediesystemet via skærmen, er yderligere forfinet i den nye model serie. Samtidig har Renault som standard tilføjet fx automatisk nødbremse, der kan reagere på fodgængere.

Hos First Lease er vi generelt imponerede over mulighederne og brugervenligheden i den nye Grand Scenic. Teknologiske løsninger som dobbeltzone klimaanlæg foran, regn- og lyssensorer, elektronisk parkeringsbremse og fx afstandskontrol ved baglæns parkering gør en tur i bilen til en fornøjelig oplevelse. Og når First Lease kunderne overvejende opererer på de danske veje og meget af tiden oplever det danske vejr, er Grand Scenic’s Clear View-funktion meget anvendeligt.

Clear View-funktionen afrimer eller afiser nemlig dine ruder på få sekunder!

Grand Scenic fås både med benzin- og dieselmotorer og vi kan klart anbefale denne store MPV, hvis ønsket er en bil med stor rummelighed, nytænkende design og teknologisk innovation.

Kontakt First Lease hvis du ønsker mere information.

×
Ring op
Kontakt os
Vores biler