NYT LEASING KONCEPT FRA FIRST LEASE

Nyt leasing koncept fra First Lease

First Lease A/S er erhvervslivets leasing partner. I mange år har vi serviceret vore kunder med både flådeløsninger til fx håndværksmesteren og eksklusive biler til ejerlederen.

“Vores opgave er, at levere præcis den leasingydelse som erhvervskunden har behov for” udtaler Johnny Nederskov Nielsen CEO hos First Lease. ”Vi oplever, at arbejdsmarkedet bliver mere og mere agilt og at mange virksomheder ønsker fleksibilitet i omkostningsstrukturen.  På baggrund af dette, har vi udviklet et helt nyt koncept, da der er behov for en fleksibel billeasing model, som tilgodeser virksomheder der har medarbejdere med fx tidsbestemte ansættelser eller fx i forbindelse med en ny medarbejders prøvetid.”

Vi kalder det ”MINI LEASE –KORT OG GODT

Med en 7 måneders leasingperiode opnår virksomheden delvist momsfradrag på leasingafgiften. I prisen er inkluderet:

  • Forsikring
  • Grøn ejerafgift
  • service- og vedligeholdelse

Det eneste virksomheden skal betale ud over brændstof, er et mindre depositum, som betales tilbage efter endt leasingperiode. Med dette nye leasingkoncept til erhvervslivet får virksomhederne mulighed for gode priser, 100 % fleksibilitet og minimering af risikoen.

Hvis du og din virksomhed er interesseret i at høre mere, så kontakt os HER eller ring på telefon 82 30 23 24 – du kan også vælge, at læse mere HER.

×
Ring op
Kontakt os
Vores biler