Kadjar

Ofte en fordel at lease bilen – også i forbindelse med tilbagelevering

Mange tror fejlagtigt, at leasing-tager skal betale rigtig meget i forbindelse med tilbageleveringen af bilen. Man frygter, at den økonomiske fordel ved en leasing løsning bliver ”ædt op” af afleveringsprisen. Men det er ikke den virkelighed, både vi hos First Lease og billeasingbranchen som helhed oplever. Slet ikke.

Tværtimod viser statistikken, at man i gennemsnit betaler langt mindre når bilen leveres tilbage til leasingselskabet, end hvis man selv skulle sælge bilen med diverse fejl og mangler.

Tallene bliver bekræftet af en ny analyse fra FDM der netop viser, at der generelt er en lav tilbageleveringspris og at det er under én procent af efterregningerne, der løber op i mange tusinde kroner.

Hos First Lease finder vi egentlig tallene logiske nok, for overordnet skelner vi mellem “normal slitage”, som følge af daglig brug, og uacceptabel slitage/defekter som skal udbedres inden videresalg. Og langt størstedelen af vore kunder behandler selvfølgelig deres bil pænt og ordentligt. Hvis du vil vide mere om First Lease afleveringsregler så klik her HER

×
Ring op
Kontakt os
Vores biler