Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Privatleasing

Privatleasing er fortsat yderst fordelagtig, og antallet af privatleasinger stiger kraftigt i Danmark. En lang række gennemgange af økonomien omkring ejerskab af biler, har ligeledes slået fast at leasing er billigst, medmindre du ønsker en mikrobil. 

Hos First Lease gør vi hovedsageligt i Flexleasing eller splitleasing når det kommer til leasing af biler til privat brug. Flexleasing er egentlig blot en anden form for finansiering af din bil, da du fortsat hæfter for bilens restværdi, dog uden moms og afgift, hvilket gør løsningen mere fleksibel. Efter endt leasing sælges bilerne ofte retur til Tyskland, hvor markedet for specielle biler er større, og dermed holder de værdien langt bedre.     

Sådan er forløbet ved privatleasing med en Flexleasing aftale

1: Vi finder bilen

Hvis ikke vi allerede har bilen på lager, så findes den ofte i Tyskland igennem sider som Mobile.de og Autoscout24.de. Her kan du selv kigge, eller lade vores konsulent finde frem til de bedste valg indenfor dine krav. 

2: Økonomi og kontrakt

Ud fra den valgte bil vil du blive tilbudt en kontrakt. Denne vil indeholde en udbetaling der betales ved start af kontrakten, et månedligt beløb som betales igennem perioden, samt den restværdi du hæfter for ved kontraktens udløb. Det er vigtigt for dig som kunde at restværdien hænger sammen med bilens værdi i Tyskland, således der ikke opstår en grim overraskelse ved endt aftale. Lad dig derfor ikke narre af et billigt leasing tilbud med lav udbetaling, da du ofte hæfter for en større restværdi.    

3: Hjemtagelse af bilen

Når vi henter drømmebilen hjem til dig, er det vigtigt at alting er 100%. Til dette har vi allieret os med en trofast partner i Tyskland, som laver gennemgang af det valgte køretøj, inden det lastes på lastbil, eller bliver afhentet personligt af vores konsulenter. Alt sammen er dækket og inkluderet i din leasingaftale.

4: Udlevering

Du afhenter bilen, nøglerne, del 2. af registreringsattesten (Del 1 har leasingselskabet), samt service bog og hvad der ellers måtte følge med bilen. Herefter må du køre lige så langt du ønsker, og behandle bilen som var det din egen.

5: Aflevering/fornyelse af kontrakt

Kort før udløb af din kontrakt, vil du blive kontaktet af First Lease angående, hvad der nu skal ske. Vi laver en ny kontrakt med udgangspunkt i det aktuelle marked, samt restværdien på din bilen. Du vil altså betale en ny førstegangsydelse og det månedlige beløb genvurderes, i næsten alle tilfælde vil begge beløb være mindre end første år. Ønsker du at finde noget nyt eller komme af med bilen, så hjælper vi også med det.           

Sådan udregnes afgiften ved privatleasing

Der er en helt specifik grund til at leasingbiler ofte er lige omkring 3 år gamle. Fra en bil fylder 3 år indgår den nemlig i den laveste sats for afgifts vurdering, herunder kan du se hvordan det specifikt hænger sammen. 

  • 0-3 måneder gammel, betales 2% af vurderet registreringsafgift + rentetillæg til Staten
  • 3-36 måneder gammel, betales 1% af vurderet registreringsafgift + rentetillæg til Staten
  • 36 måneder gammel, betales 0,5% af vurderet registreringsafgift + rentetillæg til Staten

Det vil altså sige at hvis bilen er en årgang 2019 med en vurderet registreringsafgift på 200.000 kr. så skal der betales 2.000 kr. + rentetillæg hver måned. Men finder du en bil magen til fra 2018, så betales der kun 1.000 kr. + rentetillæg hver måned. Så en god tommelfingerregel når der kigges efter brugte biler til privatleasing, gå efter en model der er 3-4 år gammel.  

Skal vi finde din drømmebil?

Send os en beskrivelse, link eller billede af bilen, så kommer vi retur med billeder og priser!

Kontakt

Vi skifter biler som aldrig før

Danskerne udskifter deres biler oftere end tidligere, faktisk svarer knap 70% at de har fået ny bil indenfor de sidste 4 år. Hvis man dykker længere ned vil man også kunne se at hele 20% har fået ny bil indenfor det sidste år. Derfor er privatleasing ofte en bedre løsning for dig økonomisk, i forhold til det store værditab på bilen. Tommelfinger reglen siger et værditab på 15-25% om året, hvor det største tab skal findes over de første år. Hvis vi tager et "positivt" scenarie med bilkøb til 500.000 kr. og værditab på blot 17% år 1, og derefter faldene. Så vil din blot 4 år gamle bil, have kostet dig 262.709 kr. i rent værditab efter blot 4 år, hertil kommer renter til afdrag, etablering osv. så selv i et best case scenarie vil din bil til 500.000 kr. have kostet dig 300.000 kr. efter blot 4 år. 

Det kan gøres bedre og billigere med leasing, her har du fleksibiliteten af at kunne skifte bil oftere, hvilket nu engang er den virkelighed de fleste mennesker har. Her har du fordelen, af at tilsvarende bil i Tyskland, blot vil have tabt omkring 75.000 kr. over samme periode. Ved leasing har du selvfølgelig også den månedlige betaling, men her er vi langt indenfor det samlede budget.