Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Flexleasing

Flexleasing er en form for finansiel leasing. hvor bilens pris ex. moms og afgift finansieres, og afgiften betales månedligt. Flexleasing bliver derfor også omtalt som finansiel leasing, hvor udtrykket Flexleasing dog oftest bruges i forbindelse med leasing af eksklusive sportsvogne, men samme model kan også anvendes til erhvervsleasing. Den største forskel på Flexleasing kontra andre former, er at du forpligter dig til at købe eller henvise til køber af bilen ved endt leasing. 

Flexleasing er dermed oftest billigere end operationel leasing, da du afholder alle udgifter der måtte være i perioden (Service, dæk, forsikring mm.). Når den finansielle leasing periode er ovre, så hæfter du ligeledes for bilens restværdi, som oplyses ved indgåelse af aftale. 

Finansiel leasing bruges ofte i forbindelse med privatleasing af biler, især ved hjemtagelse af specielle biler, hvor der ikke er udsigt til stort værditab. Dette er ofte biler som er +3 år gammel.  

Ønsker du noget specielt?

Vi henter størstedelen af vores biler på direkte bestilling fra vores kunder!

Kontakt

Hvad betyder det?

Ny leasing periode

I forbindelsese med udløb af en eksisterende leasingaftale kan vi have mulighed for at indgå en ny leasingaftale for en ny periode. De nærmere betingelser for en evt. ny leasingaftale, fx størrelse af førsteydelse, løbetid og restværdi vil tage udgangspunkt i de aktuelle forhold vedr. den enkelte bil og kunde. Vi kan derfor ikke på forhånd garantere, at der kan indgåes en ny leasingaftale, til hvilken pris eller øvrige betingelser.

Flexleasing Audi

Audi A6
Avant 2,0 TDI Sport Quat S Tron 204HK Stc 7g Aut. 2020, 11.000 km
7.150,- pr. måned
Udbetaling: 60.000,- Restværdi: 190.000,-

Eksempel på god flexleasing

Audi SQ5 TDI 3.0 326 quattro triptronic / 60.000 km. / 2016
Månedlig ydelse: 3.695,- ex. moms. 
Udbetaling: 55.000,- ex. moms. 
Restværdi: 160.000,- ex. moms & afgift.

Bemærk at restværdien i aftalen er mindre end prisen på de 2 billigste udgaver fundet i Tyskland (190.500 ex. moms). Samt begge udgaver har kørt flere km. end eksemplet, og du kan derfor trygt køre de næste 12 måneder, uden at skulle bekymre dig om for høj restværdi.

Vi hjælper med salg af din bil

Et af de vigtigste områder omkring flex leasing er køb og salg af bilerne. Det er meget vigtigt at man har kontakt til et stort netværk af forhandlere når bilen skal sælges igen, til den bedst mulige pris. First Lease har arbejdet med flex leasing igennem mange år og har derfor solgt tusindvis af biler til ind og udland. 

Vi hjælper derfor altid vores kunder med at få den bedst mulige pris for deres bil, når de skal videre til noget nyt.