Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

BMW X2 Hybrid

M-Sport 1.5 25e Plug-in Hybrid

Forbrug:58,8 Km/l
Miljø:A+++
CO2: 39 g/km
Karosseri:SUV
Brændstof: Benzin + EL
Gear type: Aut.

Beskatning: 360.007 kr.

Udvalgte farver:

Den viste model kan være vist med monteret ekstraudstyr eller speciel lakering.

Beskrivelse:

BMW X2 er efter de nye afgiftsregler måske et af de bedste valg som firmabil. Beskatningen er faldet drastisk og du får mere udstyr en nogensinde før. 25e betyder en frisk 3 cylindret motor på 1,5L med 125HK og firehjulstræk, hertil kommer så 95HK fra elmotoren som altid vil være til rådighed. Så selvom du er "løbet tør" for strøm, så gemmes der nok i reserven til at hjælpe dig ud af hullet, hvis det skulle være nødvendigt. 

Det er helt tosset at overveje X2 i den lille udstyrsvariant, eftersom at opgraderingen til M-Sport blot hæver beskatningen med omkring 15.000 kr. og du får dermed de store fælge, ekstra styling, sportssæder, sportsrat og meget andet. 

Plug-In Hybrid, men med et lille batteri. BMW X2 25e kommer ikke med noget stort batteri, faktisk kun 10 kWh, så i køligt vejr og med behov for kørsel på motorvejen er der kun 20-30 km. at hente på strøm. Dog virker bilen upåklageligt selv uden opladning, og det er netop det der gør BMW X2 til en god firmabil.

Udstyr:

19" alufælge, 5 stjerner i NCAP, 6 airbags, 6 højttalere & subwoofer, Automatisk klimaanlæg, Automatisk nødbremse, Bagagevolumen 410 liter, Bluetooth med audio streaming, Elektrisk lukning af bagagerum, Fartpilot, Førersæde: sport, delvis el-justerbar, elopvarmet, passagersæde: sport, elopvarmet, Isofix, LED forlygter, Metallak, Midterarmlæn for, Multifunktions læderrat med varme, Multifunktionsdisplay 6.5", Musikanlæg RDS, MP3, digital radio, Navigation med 8,8," skærm, Nøglefri start, Parkeringssensor bag, Ratbetjent musikanlæg, Regnsensor, Sportsundervogn, Startknap, Stof/alcantara sæder, Trafikskiltgenkending.

 

Udfyld formularen og få et tilbud