Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Ford Mustang Mach-E Premium

Mach-E Extended Edition AWD 98 KW 351HK

Forbrug: 540 km. WLTP
Miljø:A+++
CO2:0 g/km
Karosseri:SUV
Brændstof: EL
Gear type: Aut.

Beskatning: 418.992 Kr.

Kontakt os for konkret beskatning og tilbud

Udvalgte farver:

Den viste model kan være vist med monteret ekstraudstyr eller speciel lakering.

Beskrivelse:

Mustang Mach-E Extended Range AWD bliver et tilløbsstykke af en anden verden her i Danmark. Med et stort batteri på hele 99 KW får du en imponerende rækkevidde på hele 540 km. uden at gå på kompromis med det fantastiske 4 hjulstræk. Mach-E er en stor bil hvor der er godt med plads og komfort til mindst 4 personer.

Det er med andre ord den perfekte pendler bil til de danske veje. Som firmabil vil Mach-E være mindst lige så populær som Kuga Plugin-Hybrid var det i 2020. Med den store opdatering af interiør har Ford også gjort sig til en konkurrent overfor de tyske luksus mærker som Audi, BMW og Mercedes. Det er derfor ikke et spørgsmål om hvorvidt at du skal have en Mach-E, men nærmere om du kan nå at få en.

Ford Mustang Mach-E beskatning

Beskatningen for Mach E forventes at blive rigtig lav. Det skyldes at udgaven med 289 HK, det store batteri og dermed en rækkevidde på hele 610 km. WLTP, blot er prissat til 439.000 kr. Så hvis vi forestiller os en beskatning på omkring 420.000 kr. for en elbil med +600 km. rækkevidde, så er der vist ikke flere undskyldning for ikke at vælge grønt.

Ford Mustang Mach-E leasing

Alle vores firmabiler tager udgangspunkt i en operationel eller finansiel leasingaftale. Du bestemmer altså fuldstændig selv hvordan du ønsker at finansiere din Mach-E. Tag kontakt angående hvilken aftale du ønsker og vi kommer retur med din pris.

Udstyr:

19" Alufælge, LED-forlygter, LED-baglygter, Mørktonede ruder, SENSICO sæder, 8-vejs el-justerbare forsæder, el-foldbare sidespejle, 2-zones klimaanlæg, elektrisk håndbremse, nøglefri start, 15,5" touchscreen, SYNC med navigation, 6 højtalere, Android Auto/Apple CarPlay (Trådløs), OTA (over-the-air) opdateringer, Telefon som nøgle, Intelligent adaptiv fartpilot med Stop&Go og lane centrering, parkeringssensor (for og bag), bakkamera, one pedal driving, automatisk op- og nedblædning.

Ford Mustang Mach-E beskatning

Beskatningsgrundlag er under beregning grundet prisstigninger

 

Matrix LED forlygter

Matrix LED forlygter

Intuitiv 15,5" infotainment system

Intuitiv 15,5" infotainment system

Mustang logo centralt placeret

Mustang logo centralt placeret

Udfyld formularen og få et tilbud

icon-plus icon-minus 9BED52A2-9A4C-4B83-BF71-2C868A9ECFD5 Created with sketchtool.