Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Jaguar E-PACE

Signature R-Dynamic S 1.5 Plugin 300HK

Forbrug: 55,6 Km/l
Miljø:A+++
CO2: 40 g/km
Karosseri:SUV
Brændstof: Benzin + EL
Gear type: Aut.

Beskatning: under beregning

Kontakt os for konkret beskatning og tilbud

Udvalgte farver:

Den viste model kan være vist med monteret ekstraudstyr eller speciel lakering.

Beskrivelse:

Den opdaterede udgave af Jaugar E-PACE giver mulighed for at vælge en plugin-hybrid variant. Det er virkelig godt taget det nye afgiftssystem i betragtning, da næsten alle andre varianter er fuldstændig ligegyldige. Beskatningen på den nye E-PACE med 300HK og mulighed for at køre op til 66 km. på ren el, er egentlig også ret fin. Den er eksempelvis langt billigere end en XC60 i den nuværende form. 

Så hvis behovet er der for en stor luksuriøs SUV, og det ikke lige er dig at køre Audi eller Mercedes som alle de andre, så er den nye E-Pace en behagelig oplevelse. 

Bilen har fået en stor opdatering i kabinen, således at infotainment også kan matche det vi ser hos tyskerne. Et område som Jaguar længe har været bagefter på, men som ikke er tilfældet mere. 

Udstyr:

18" alufælge, 360 graders parkeringssystem, 5 stjerner i NCAP, 6 højttalere, 7 airbags, Automatisk klimaanlæg, Automatisk nedblændeligt bakspejl, Automatisk nødbremse, Bagagevolumen 425 liter, Bluetooth med audio streaming, El-foldbare sidespejle, El-opvarmet forrude, Fartpilot, Fører og passagersæde: sport, delvis el-justerbar, elopvarmet, Isofix, LED forlygter, Læder sæder, Midterarmlæn for, Multifunktions læderrat, Multifunktionsdisplay 11,4", Musikanlæg RDS, MP3, digital radio, Navigation med 11,4," skærm, Nøglefri start, Ratbetjent musikanlæg, Regnsensor, Startknap, Trafikskiltgenkending, Trailervægt med bremse: 1.800 kg, Vejbanealarm.

Udfyld formularen og få et tilbud

icon-plus icon-minus 9BED52A2-9A4C-4B83-BF71-2C868A9ECFD5 Created with sketchtool.