Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Jaguar F-PACE

Signature S 2.0 Plugin 404HK 4WD

Forbrug: 45,5 Km/l
Miljø:A+++
CO2:49 g/km
Karosseri:SUV
Brændstof: Benzin + EL
Gear type: Aut.

Beskatning: under beregning

Kontakt os for konkret beskatning og tilbud

Udvalgte farver:

Den viste model kan være vist med monteret ekstraudstyr eller speciel lakering.

Beskrivelse:

Jaguar F-PACE er blevet en seriøs mulighed som firmabil herhjemme, efter tilføjelse af den nye Plugin Hybrid variant. Jaguar har været rigtig gode til at holde Co2 udledningen under de 50 gram, hvilket er afgørende for hvorvidt den er brugbar i det nye system. 

Der er p.t. ganske ganske få SUV´er i den helt store klasse, som kan gøre sig gældende herhjemme, og Jaguar F-PACE er da bestemt ikke den værste mulighed. Faktisk er F-PACE nok den flotteste bil i sin klasse, med et ganske sporty look. 

Det vigtigste er dog hvad der er sket indeni bilen, hvor den har fået den helt store tur, især omkring infotainment. Således er der digitalt cockpit, stort multifunktionsdisplay i midten, blandet med materialer af højeste kvalitet, som vi altid har kendt Jaguar for.

En beskatning på under beregning kr. for firmabil, er selvfølgelig stadigvæk mange penge, men i øjeblikket er der bare ikke noget alternativ i Danmark. Bilen er placeret imellem Volvo XC60 og XC90 i forhold til størrelse, og er ligeledes større end en Q5, men ikke helt samme størrelse som en Q7. 

Til sammenligning har en XC60 Plugin Hybrid et bagagerum på 468L, imens denne F-PACE har hele 650L.

Udstyr:

19" alufælge, 360 graders parkeringssystem, 5 stjerner i NCAP, 6 airbags, 6 højttalere, Adaptiv fartpilot, Automatisk klimaanlæg, Automatisk nedblændeligt bakspejl, Automatisk nødbremse, Bagagevolumen 650 liter, Bluetooth med audio streaming, Elektrisk lukning af bagagerum, Fører og passagersæde: delvis el-justerbar, elopvarmet, Isofix, LED forlygter, Læder sæder, Midterarmlæn for, Multifunktions læderrat, Multifunktionsdisplay 11,4", Musikanlæg RDS, MP3, internet radio, digital radio, Navigation med 10,2," skærm, Nøglefri start, Ratbetjent musikanlæg, Regnsensor, Startknap, Tagræling sølv, Trafikskiltgenkending, Trailervægt med bremse: 2.400 kg, Vejbanealarm.

Udfyld formularen og få et tilbud