Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Kia Sorento Plug-in Hybrid

Kia Sorento Plug-in Hybrid Premium

Forbrug: 62,5 Km/l
Miljø:A+++
CO2:38 g/km
Karosseri:SUV
Brændstof: Benzin + EL
Gear type: Aut.

Beskatning: 488.086 kr.

Udvalgte farver:

Den viste model kan være vist med monteret ekstraudstyr eller speciel lakering.

Beskrivelse:

Den nye Kia Sorento er udover at være en virkelig rummelig bil, også blevet elegant og smuk i designet. Det der selvfølgelig gør bilen interessant, er muligheden for en Plug-in Hybrid variant, som gør at afgiften for netop denne bil, bliver fordelagtig i Danmark. Det er jo ellers fuldstændig uhørt at kunne få en kæmpe SUV med 265HK, til en beskatning fra blot 400.000 kr. 

Rækkevidde på el

Plug-in Hybrid motoren, tillader at der kan køres hele 57 km. på ren el. I virkeligheden skal man nok forvente at der er tale om 50 km. men dette er fortsat virkelig praktisk for mange i hverdagen.

Batteri størrelse

Den delvist elektriske udgave af Sorento er udstyret med et 13,8 kWh batteri, som kan oplades med 3,4 kW fra en 1 faset hjemmelader, og dermed kan bilen oplades på blot 4 timer.

Sorento har selvfølgelig også firehjulstræk, og det er faktisk muligt at bruge den enorme SUV til kørsel i terræn. Den er født med TMS (Terrain Mode Select), hvor du kan tilpasse kørslen til netop det terræn du befinder dig i. 

Interiør og kabine gør Sorento Plug-in Hybrid yderst relevant som firmabil, da alting har fået en tur, og du er omringet af virkelig høj kvalitet og et moderne infotainment system.

Bagagerum størrelse

Kia Sorento Plug-In Hybrid har et bagagerum på hele 809 liter, i en 5 personers konfiguration. Det er mere end en Volvo XC60 + en Ford Fiesta, tilsammen (475L + 292L)!

 

Udstyr:

19" alufælge, LED bag- og forlygter, Varme i rat & forsæder, P-sensor for og bag, Android Auto og Apple CarPlay m. stemmestyring, Bakkamera, udvidet vejbaneassistent, adaptiv fartpilot, 360 graders kamera assistent, head up display, klimaanlæg, luftdyser bagved, trådløs opladning af smartphone, lædersæder, memory færersæde, varme i bagsæder, ventilation i forsæder.

 

Udfyld formularen og få et tilbud