Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Kundeudtalelser

Vores kunder skal altid føle at vi gør alt for dem. Uanset om det er før et evt. salg, igennem din leasingperiode eller når bilen skal afleveres igen. Leasing er ikke blot et her og nu salg, nej vi står til rådighed igennem hele perioden. Hvilket vores mange flotte kundeudtalelser også bevidner omkring.  

Vi tror fuldt og fast på at mennesker handler med mennesker, så derfor er tillid og troværdighed vores vigtigste værdier. Du handler kun med mennesker du stoler på, så derfor skal vi være til at stole på!

Kim Rasmussen - Secure4u

Vores valg af FirstLease som samarbejdspartner på vores billøsninger, er pga. de fleksible valgmuligheder som de hjælper med, samt at man yder en god service. Ikke kun når man skal indgå en aftale, men også i forløbet undervejs i en aftale. Og står man med et akut behov for en korttidsaftale, så er FirstLease også behjælpelig med dette.

Steen Theill - ServiceHuset

Hurtig levering og kundeservice var vigtigt for os – og det har FirstLease levet op til. Vi valgte FIRST LEASE da de var det bedste og mest seriøse alternativ – og vi har været meget tilfredse med servicen.

Arne Andersen - Reolmontøren

De har en god omtale, og arbejder seriøst og hurtigt. Om det kunne betale sig med vores store kilometer forbrug.

Ruddi Carlsen - Addere Revision

Som partner i et revisionsfirma er jeg rimelig skrap til at vurdere, hvilken bilordning der er mest hensigtsmæssig for mig! Og mit valg af First Lease har jeg været glad for fra dag 1.

 

Kjell Kaspersen - New Wave

Jeg leaser min BMW 530 X-Drive hos First Lease. De fandt den rigtige bil til mig – ogdet var hurtig og professionel service gennem hele forløbet.

Henrik Nielsen - Premier Cru

Jeg har leaset min absolutte drømmebil igennem First Lease. Stor ros til dem for hjælpsomhed, viden og god service.

Carsten Sejling - Sejling VVS

Udover at lease mine varebiler igennem First Lease har jeg også leaset min drømme BMW hos First Lease.Jeg må bare sige, at serviceniveauet er uovertruffen. Samarbejdet er en fornøjelse!