Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Om os

First Lease har eksisteret igennem mere end 25 år, en rejse der startede som franchise tager hos The Hertz Corporation, og efterfølgende 10 år som selvstændig brand. Igennem perioden er First Lease blevet opkøbt af Autohuset-Vestergaard, ligesom at vi selv har opkøbt virksomheden NN Automobile i 2016. First Lease står i dag som en sund forretning, med fokus på udvikling af produkter indenfor autobranchen. For fortsat at kunne tilbyde de rette produkt, har det ligeledes også budt på nye lokaler og to lokationer i Danmark.

Autobranchen har været meget omskiftelig de seneste år, hvor ændringer til registreringsafgiften har givet ekstra arbejde på kontoret. Samtidig er autobranchen blevet mere digital og biler skal næsten kunne handles online, uanset om den er benzin eller el drevet.   

2019

Vi åbner vores nye lokaler i Engesvang med fokus på Flexleasing og salg af brugte biler. Her er der højt til loftet, og vores udvalg af brugte hverdagsbiler samt de mere eksklusive kommer til deres ret.

2016

Efter den store succes med Flexleasing i 2015, opkøbes NN Automobile af First Lease, og medarbejderne tilknyttes afdelingen i Kjellerup. Flexleasing er fortsat et vigtig produkt hos First Lease, og vil altid have sin berettigelse, så længe registreringsafgifterne er usikre i Danmark.   

2015

Leasing markedet vokser markant i Danmark, især blandt private som ønsker noget specielt. First Lease indgår et samarbejde med NN Automobile omkring flexleasing. Deres ekspertise på området omkring hjemtagelse af luksusbiler fra Tyskland, gør det muligt for First Lease at tilbyde et seriøst produkt fra dag 1. 

2011

Autohuset-Vestergaard overtager hele selskabet First Lease A/S, og samtidig bliver Johnny Nederskov udnævnt som ny direktør og medejer. Der laves en ny strategi for selskabet og der flyttes ind i de nye lokaler i Glostrup. Lokaler hvor du fortsat finder størstedelen af First Lease aktiviteterne i dag.    

2010

Franchise aftalen med The Hertz Corporation som blev overdraget til First Lease A/S i 2002, genforhandles ikke, og hermed starter rejsen for et selvstændigt First Lease. 

2002

Hertz opretter selskabet First Lease A/S, som ligeledes overtage aktiviteterne og franchise aftalen med Hertz International. I samme omgang sælges aktiviteterne i det nye selskab til Autohuset-Vestergaard og Nellemann. 

1993

The Hertz Corporation som blev stiftet i 1918 af Walter Jacobs, og som i 1959 var kommet til Danmark med deres biludlejningsforretning, etablere et nyt selskab kaldet Hertz Lease i Danmark 1993.