Fordelsværksteder

Service skal udføres i henhold til servicehæftet, der ligger i bilen. Når det er tid til service, kontakter du et af de mærkeværksteder, som du finder på siden fordelsværksteder, for at aftale tidspunkt for service.

Ved bestillingen af service informerer du blot værkstedet om at du er kunde hos First Lease, hvorefter værkstedet ordner resten. Såfremt du har tegnet erstatningsbilordning, bedes du senest 14 dage før servicebesøget bestille en erstatningsbil på værkstedet. Som hovedregel stilles erstatningsbil til rådighed i 1 døgn. Hvis eftersyn eller eventuel garantireparation varer ud over 1 døgn, henvises til specialaftale mellem First Lease og dit firma.

Hvis leasingaftalen på din bil omfatter udskiftning af dæk, vil det ske i det omfang færdselssikkerheden kræver det. Derfor beder vi dig om løbende, at checke dækkene på din bil og når dækkene nærmer sig minimumsmålene (1,6 mm), skal du kontakte Super Dæk eller et af vores mærkeværksteder og bestille tid til dækskiftet. Kan dette kombineres med et serviceeftersyn hos et af fordelsværkstederne, er dette selvfølgelig at foretrække, således at du ikke skal undvære din bil i længere tid end nødvendigt.

Kørsel i udlandet

Skal du have bilen med til udlandet, er det vigtigt du medbringer del 1 af den originale registreringsattest samt rødt kort. Registreringsattesten kan du rekvirere hos First Lease ved linket nedenfor.

Rødt kort skal rekvireres hos det forsikringsselskab, hvor bilen er forsikret.
Du kan med fordel downloade SOS App (rødt kort sos international), som både kan bruges til android og iPhone eller via dette link: https://www.sos.eu/da/til-dig/roedt-kort/.

Google Play Store First Lease
App Store Leasing First Lease Iphone

Er bilen forsikret hos TRYG skal det røde kort ikke benyttes, men ring til Tryg Vejhjælp Europa på 70 11 20 00.
Dette gælder også, hvis bilen er forsikret gennem First Lease.

Skal du ud og køre i udlandet kan du læse mere om det via nedensåtende knap.

Husk også 1. del af den originale registreringsattest, kopien er ikke god nok. Du kan rekvirere den originale registreringsattest igennem nedenstående knap.

Brændstofkort

First Lease har aftale med Shell, OK Benzin, UNO-X, Circle K og Q8.

Kontakt os for at høre hvilke korttyper, rapporter, rabatsatser du har mulighed for at få, som leasingkunde hos os.

Har du problemer med et allerede eksisterende kort, eller skal du bestille et nyt, så kontakt os på benzinkort@firstlease.dk eller tlf. 27 27 23 10.

Bilforsikring

First Lease tilbyder i dag et af markedets bedste forsikringsprodukter, med fuld ansvar- og kaskoforsikring.

Selvrisikoen er på kun kr. 6.000 pr. skade (også ved glasskader).

Forsikringssamarbejdet er lavet i samarbejde med Tryg Forsikring, og gælder såvel person- som varebiler – nye som brugte.

Ønsker du at vide mere om priser og vilkår, kan vi kontaktes på tlf 82 30 23 24.

Fået en skade? Læs mere om hvem du skal kontakter, ved skade på bilen i vores FAQ eller ved at trykke på nedenstående knap

Falck assistance

Såfremt Falck-abonnement er omfattet af din leasingaftale med First Lease, vil der i handskerummet forefindes et Falck servicekort med telefonnumre og abonnementsnummer.

Brug Falck i tilfælde af startproblemer, fastkørsel, m.v.
Har du spørgsmål vedrørende service eller skader i øvrigt, kan du henvende dig til First Lease’ Serviceafdeling på tlf. 82 30 23 24

Skader

Hvis der er opstået en skade på bilen, udfyldes en skadesanmeldelse til dit forsikringsselskab.

Send skadesanmeldelsen til dit forsikringsselskab, samt en kopi til First Lease, att. Skadesafdelingen.

Download Skadeanmeldelse

Er du i tvivl så kan du ringe til First Lease skadeafdeling på 27272307

Ved glasskade kontakt da First Leases samarbejdspartner RYDS GLAS på Tlf.: 70 20 99 20