Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Operationel leasing

Gør det nemt for dig selv, og vælg operationel leasing. Du betaler blot for at bruge bilen, men hæfter ikke for noget, og vi dækker alle udgifter foruden leasing ydelse og brændstof. Det bliver ikke mere simpelt end operationel leasing, vi står for service, forsikring, grøn efterafgift, samt dækker evt. fejl på bilen.


Operationel leasing bruges ofte i forbindelse med erhverv, eller ved privatleasing over en kort periode, også kaldet for mini leasing (Du sendes til vores mini leasing partner). Ved erhvervsformer med mange kørte km. er bilen et nødvendigt redskab, som altid skal virke og stå til rådighed.

Spørgsmål ved operationel leasing

Kontakt os og få et tilbud

Vi tilbyder operationel leasing for alle mærker og modeller.

Kontakt

Derfor er det billigt

Konkurrencen på operationel leasing, eller udlejning af biler, er vokset markant og priserne er trukket helt i bund. Hvor man tidligere med stor forståelse og viden omkring biler kunne sammensætte andre former for leasing, så giver operationel leasing bare meget mere mening. Hvis man sammenligner udgifterne ved operationel og flex leasing, så er der ofte penge at spare allerede over de første 12 måneder. Selvom man sammenligner en fabriksny bil med en tilsvarende 2-3 år gammel model til flex leasing. 

Mange sammenligner dog kun den månedlige ydelse, og kan derfor allerede have tabt 15.000-30.000,- efter 12 måneder, sammenlignet med operationel leasing af en XC60 eksempelvis.