Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Re-Leasing

Mange har den opfattelse, at det bedst kan betale sig at købe og eje sin vognpark – især hvis virksomhedens likviditet er i orden. Men hvad med at lade os tilbyde dig en lækker re-leasing af din vognpark, det vil næsten altid spare dig for mange penge.

Ved at lade os stå for din genleasing af hele vognparken, og samtidig gøre brug af en operationel leasing form, så kan vi sikre dig de bedst mulige priser, hele vejen rundt. Vi forhandler udover gode priser på selve bilen, også samle rabat på service, dæk mm. Når alt kommer til alt er det jo den samlede udgift som er den vigtigste.   

Re-leasing eller genleasing som det også kaldes, er magen til operationel leasing, men fremfor at betale dyrt for helt nye biler, så finder man 1-3 år gamle leasingbiler. Der findes mange virksomheder som leaser helt nye biler, men der kan altså spares mange penge på at genlease disse biler efter endt leasing. Der er derfor ofte tale om biler der er 1-3 år gamle, og dermed fortsat har mange km. til gode.

Fordele

11 firmabiler til Middelfart

Vi hjalp Jens Jensen og søn, med re-leasing af alle deres firmabiler. De har nu en samlet partner for hele deres vognpark, og vi har samtidig sparet dem for mange penge og kostbar tid.

Har du brug for hjælp?

Vi står altid til rådighed.

Kontakt