Bedre økonomi og frigjorte resourcer

Mange har den opfattelse, at det bedre kan betale sig at købe og eje sin vognpark – især hvis virksomhedens likviditet er i orden. Men sandsynligheden for at man er bedre til at købe og sælge biler end First Lease, og at man opnår de samme storkøbsrabatter, er ringe.

Ved Re-leasing/overtagelse af den eksisterende bilflåde, overtager First Lease indkøbet af dæk, service og brændstof, og din virksomhed får fordelene af de forhandlede rabatter. Du får samtidig adgang til vores omfattende erfaring og ekspertise på service og vedligeholdelsesområdet –Du kan med andre ord trygt overlade hele det administrative ansvar til os.

Du slipper for at indhente tilbud fra forskellige forsikringsselskaber, vurdere værkstedsregninger, administrere brændstof osv. På den måde får du frigjort ressourcer, der i stedet kan koncentreres om din kerneforretning. Når aftalen er på plads, betaler du en fast månedlig leasingafgift – resten sørger vi for.

Re-leasing tilbydes kun til virksomheder med orden i økonomien, og sker typisk når virksomheden har besluttet at deres fremtidige anskaffelser af biler skal ske via leasing.

I disse tilfælde har First Lease mulighed for at overtage den eksisterende vognpark, og stå for hele administrationen.