Vi har opdaget du bruger
Internet Explorer

Design og funktionalitet på siden vil være svækket grundet dette.
Hent en mere kompatibel browser nedenfor for at undgå dette

Hent din nye browser

Bestil Bil Digitalt 1920X1080

Drømmer du om noget helt specielt?

Se vores biler på lager

Billede Af Porsche Fælg

Flexleasing

Sådan hænger det sammen

Flexleasing

LEASING PÅ FØRSTE KLASSE

First Lease håndterer alt for dig i forbindelse med en leasingaftale. Vi guider dig igennem mulighederne, og sammen finder vi den optimale løsning på billeasing for dig og din virksomhed.

Vi er din bilpartner. Og det er vi i al beskedenhed gode til.
– så kan du koncentrere dig om det, du er god til….

KONTAKT OS

Personlig rådgivning

Personlig rådgivning af bilfolk samt fleksibilitet i forbindelse med indgåelse af en leasingaftale, er nogle af nøgleordene, når du som kunde handler med First Lease.

Altid service 24/7

Hos First Lease er “service 24/7” en helt naturlig del af hverdagen – ring døgnet rundt og din rådgiver, vil gøre alt for at hjælpe dig.

Fleksibilitet tilpasset dig

First Lease leverer leasingløsninger på såvel person- som varebiler. Vores primære produkt er operational leasing, hvor alle services håndteres af os, lige fra service- og vedligeholdelse til salg af den brugte bil ved leasingaftalens udløb.

XC60 1920X1080

Er leasing noget for dig?

Det primære forretningsområde for First Lease er leasing til erhvervslivet. Vi tager os af alle kunder – store som små. Eneste forudsætning er, at der skal være orden i økonomien.

Selvom First Lease er ejet af Danmarks næststørste bilhus, så leaser vi alle bilmærker ud til vores erhvervskunder – person- som varebiler.

Leasingformer

Leasing, derfor giver det mening

kort binding og mindre usikkerhed

Leasing af din næste firma eller privatbil kan give rigtig god mening. Du er oftest kun bundet til køretøjet i 12-36 måneder, og du skal ikke bekymre dig om værditabet. Leasing er derfor ofte det bedre valg når det kommer til erhvervsbiler, da du ønsker at have kendskab til dine udgifter igennem hele perioden.    

First Lease leverer leasing på såvel person- som varebiler. Vores primære produkt er operational leasing, hvor alle services håndteres af os, lige fra service- og vedligeholdelse til salg af den brugte bil ved leasingaftalens udløb.

Aflevering af din bil

Skal du aflevere din bil? Se vores guide for aflevering her.

Aflevering af din bil
icon-plus icon-minus 9BED52A2-9A4C-4B83-BF71-2C868A9ECFD5 Created with sketchtool.